Početna » O nama

O nama

Rovex Inženjering d.o.o. je ekskluzivni i generalni distributer najekonomičnijih električnih grejanja. Na našem tržištu prisutni smo od 2000 godine.Osim grejanja nudimo Vam i merne uređaje za široki spektar namene od kućne upotrebe do industrije. Sva oprema koju nudimo putem ON-LINE prodaje stvarno se nalazi se na lageru i isporučuje najkasnije u roku od 48 sati od porudžbine.

Dokumentacija

Izvod iz APR možete preuzeti ovde.

PIB možete preuzeti ovde.

Evidenciju o PDV i identifikacione podatke možete preuzeti ovde.

Pravilnik o načinu unutrašnjeg uzbunjivanja možete preuzeti ovde

Savremeni sistemi grejanja za 21 vek:

 • Norveški radijatori - Brand: Glamox 3001, Adax Neo, Adax Neo H, Adax Eco Basic
 • Podno grejanje - Brand: Elektra
 • Zaštita od snega i leda - Brand: Elektra
 • Podno grejanje grejne folije - Brand: Flexel
 • Merni uređaji - Brand:Trotec
 • Odvlaživaći vazduhai - Brand:Trotec
 • Infracrvene grejalice - Brand:Trotec
 • Sistemi daljinske WiFi i GSM kontrole - Brand: Simpal

Moderan način života zahteva i moderne i fleksibilne sisteme grejanja. Savremena tehnologija pomaže nam da naše domove grejemo znatno efikasnije i znatno bolje nego pre samo 10 godina. Sistemi Norveških radijatora GLAMOX 3001 zadovoljavaju sve zahteve modernog grejanja. Višegodišnje iskustvo Norveške firme ADAX dovelo je do razvoja sistema grejanja koji su u mogućnosti da zadovole sve gore navedene zahteve.

Racionalna potrošnja energije ne čuva samo Vaš novčanik već i elektroenergestki sistem.

Moderni sistemi grejanja spoj su ekonomije, ekologije i estetike. Moderni radijatori uklapaju se u svaki prostor, zauzimaju minimalno mesta na zidu i ne zagađuju životnu okolinu. Norveški radijatori prilagođeni su svim uzrastima od male dece od 2 godine do starijih osoba od 77 godina. Prašina, prljavština, polen i grinje ne cirkulišu kroz Vaš dom. Ne postoje ventilatori koji skupljaju prašinu i izazivaju buku. Dugogodišnja garacija obezbeđuje da jedino šta morate da radite na vašem sistemu je da podesite temperaturu i na početku sezone da usisate prašinu koja se tokom protekle sezone nakupila na grejnom elementu.

Zamislite izlazak iz kade u hladno jutro na pločice zagrejane na 25˚C. Zamislite da hodate bosi po Vašem zagrejanom podu u kuhinji dok napolju pada sneg.

Zamislite sistem koji je nevidljiv, ne zauzima prostor, jednostavan je za rukovanje, ekonomičan je u potrošnji električne energije, zdrav i ne zahteva nikavo održavanje.

Rovex inženjering Vam pruža mogućnost jednostavnog i komfornog sistema grejanja Vašeg doma uz pomoć najnovije tehnologije podnog grejanja električnim kablovima.

Najnovija tehnologija grejnih kablova eleminiše potrebu upotrebe vode kod podnog grejanja, snižava cenu instalacije za oko 50% i smanjuje cenu eksploatacije za oko 40%.

Komfor i kvalitet koji su nekada mogli priuštiti bogati sada postaje dostupan svima.

Merni uređaji, alati i oprema:

 • Mernih uređaja - Brand: Trotec
 • Odvlaživači - Brand: Trotec
 • Električni alati - Brand: Trotec

Copyright © 2018 Rovex Inženjering