Početna » Daljinsko upravljanje grejanjem » S260 POWER GSM Utičnica

S260 POWER GSM Utičnica

S260 POWER GSM Utičnica
S260 POWER GSM Utičnica S260 POWER GSM Utičnica S260 POWER GSM Utičnica
CENA: 9.000,00 RSD
Dodaj u korpu
10.000,00 RSD
Uštedeli ste: 1.000,00 RSD

SPECIFIKACIJE:


Napajanje : 220-240 V ~50Hz
Izlazno rele: 16 A ( preporučena max snaga 3000W)
Merenje snage: 3500W
Merenje napona : 250V Merenje potrošnje : kWh dnevno, nedeljno, mesečno
Alarm prekoračenja potrošnje: 5 - 3500W
Radna temperatura: -10°C/ +50°C
Temperatura skladištenja: -20°C/ +60°C
Vlaga: 10-90%, bez kondenzacije
Komunikacioni protokol: GSM PHASE 2/2 +(uključeni podaci)
Data interfejs: GSM SIM 1,8V/3,0V povezivanje
Temperaturni senzor: EGSM900, DSC1800

Šifra proizvoda: 572005Garancija 2 godine

Isporuka:
- Uređaj,
- Uputstvo za korišćenje na srpskom jeziku

Saobraznost 2 godine
RovexsertifikatUputstvo

OPIS PROIZVODA S260 POWER GSM Utičnica

simpal

SimPal S260 je daljinski upravljana GSM utičnica sa funkcijama merenja energije. SimPal S260 je dizajniran da uključuje i isključuje električnu opremu. Mrežnim napajanjem koje kontroliše uređaj može se upravljati sa mobilnog telefona putem SMS tekstualne poruke, telefonskog poziva ili mobilne aplikacije (IOS ili Android). SimPal S260 je opremljen eksternom antenom i kompatibilan je sa SIM karticama svih operatera i ne zahteva poseban ugovor za prenos podataka – dovoljni su govorni i SMS servisi. Uređaj je pogodan za kontrolu opreme u kućama, vikendicama i kancelarijama.

SimPal S260 takođe upozorava na nestanke struje i njihov dolazak. Ove informacije omogućavaju korisniku da prijavi nestanke struje elektroenergetskim kompanijama i preduzme odgovarajuće mere ako nestanak struje potraje duže iako nije na objektu.

SimPal S260 dolazi sa senzorom temperature, tako da je uređaj svestran za različite automatske kontrole grejanja kod kuće, u garaži, na brodu i u vikendicama. Informacije o temperaturi se takođe mogu preneti putem SMS tekstualne poruke direktno na GSM mobilni telefon.

SimPal S260 se može koristiti, na primer, za merenje potrošnje električne energije i za daljinsko pokretanje raznih uređaja (osvetljenje, grejanje, klimatizacija, grejanje automobila itd.)

SimPal-S260 meri napon i potrošnju Vašeg uređaja i signalizira prekoračenje potrošnje ukoliko je potrebno. U svakom trenutku možete da proverite potrošenu električnu energiju u proteklom:

 • danu
 • kalendarskoj nedelji
 • kalendarskom mesecu.
Ukoliko želite na vaš mobilni telefon možete dobijati izveštaje za željene periode.

Kontrolu uređaja osim vlasnika mogu vršiti četiri člana domaćinstva .

Svi uređaji priključeni na S260 utičnicu se jednostavno uključuju i isključuju slanjem poruke sa mobilnog telefona ili jednostavnim pozivanjem uređaja.

Mogućnosti: 

 1. Rade sa SIM karticom kontrolišu sve funkcije utičnice slanjem SMS poruke sa vašeg mobilnog telefona,

  Android i IOS Aplikacija je besplatna i lako je  instalirate na Vaš mobilni telefon.

  Simapl Google play Apple store Simpal

 1. Snaga priključenih električnih uređaja je 3,5 kW:. Omogućava vam daljinsko uključivanje / isključivanje električnih uređaja snage do 3500 W (220 V, do 16 A).Na utičnicu je moguće priključiti produžni kabl i na taj način napajati više uređaja strujom vodeći računa o ukupnoj snazi potrošača. Utičnica ima 2 (dva) nivoa automatske zaštite: od prenapona („kratkog spoja“) i od termičkog pregrevanja

 2. Kontrola potrošnje električne energije :Snaga priključenih električnih uređaja je 3,5 kW. Omogućava vam daljinsko uključivanje / isključivanje električnih uređaja snage do 3500 V (220 V, do 16 A). S260 power termostat meri trenutni napon i potrošnju priključenog potrošača. U svakom trenutku možete slanjem poruke da očitate trenutnu snagu i napon potrošača. Slanjem poruke možete da pratite i dnevnu, nedeljnu i mesečnu potrošnju potrošača. Uređaj možete podesiti da Vam automatski šalje poruke o dnevnoj, nedeljnoj i mesečnoj potrošnji. Možete podesiti alarm potrošnje ukoliko dođe do prekoračenja potrošnje izvan granica koje ste definisali. Funkcija alarma može se podesiti tako da signalizira svako uključenje potrošača.

 3. Kontrola temperature :  S260 termostat poseduje temperaturni senzor i meri temperaturu u vašem stanu, kući, poslovnom prostoru, kancelariji itd. i može da pošalje informaciju o temperaturi na Vaš mobilni telefon ili da vas alarmira ukoliko dođe do nagle promene temperature.

 4. Kontrola napona napajanja :  ukoliko nestane struje u Vašem objektu S260 će poslati poruku kada napajanja nestane i obavestiti Vas kada se napajanje ponovo pojavi.
 5. Regulacija temperature: veoma jednostavnim programiranjem možete da vršite regulaciju temperature u Vašem prostoru u određenom opsegu bez obzira da li regulaciju vršite Norveškim radijatorima, klima uređajem ili nekim drugim uređajima slične namene.

 6. Kontrola i uključenje uređaja u skladu sa kalendarom: Veoma jednostavno isprogramirajte dan ili dane i sate u nedelji kada će te izvršiti uključenje vašeg uređaja.

 7. Odloženo uključenje : S260 će da izvrši uključenje vašeg uređaja nakon određenog vremena koje ste programirali.

 8.  Mogućnost priključenja potrošača  :S260 ima mogućnost upravljanja izlaznom snagom do max. 3600W (otporni potrošači)

 

Tehnički podaci :
S260 termostat GSM utičnica
Napajanje : AC 110~230 V
Merenje snage : 5-3500W
Merenje napona : do 250V
Merenje potrošnje : do 3000kWh/mesečno
Maksimalna snaga potrošača: 16A ili 3500W (otporni potrošači)
Zaštita: prekostrujna i termička
Temperaturni opseg -10°C ~ +50°C
Funkcija izveštavanja o potrošnji: dnevna, nedeljna, mesečna (kalendarski mesec)
Automatski izveštaji o potrošnji: dnevni, nedeljni, mesečni
Indikacija mreže i uključenja: plavim LED svetlom
Dimenzije D x Š x V : 125x60x80

Copyright © 2018 Rovex Inženjering