Početna » Električna energija potrošnja » OWL+USB Merač potrošnje struje
OWL+USB Merač potrošnje struje

OWL+USB Merač potrošnje struje

Nema na lageru

SPECIFIKACIJE

Garancija 2 godine- za monofazne potrošače
- Pogodan za struje do 71 A
- Ne zahteva prekid strujnog kola
- Ne utiče na postojeću instalaciju
- Bežična veza sa senzorom na 433MHz
- Merenje na svakih 12 sekundi
- Maksimalna udaljenost senzora i displej jedinice do 30m
- Trajanje baterija displeja > 18 meseci
- Trajanje baterije predajnika > 18 meseci
- Stepen zaštite IP30
- Uslovi skladištenja: -5°C do +60°C
- Relativna vlažnost : 25% do 95%
- Radna temperatura : 5°C do 45°C
- Šifra proizvoda: 903020
Isporuka: Kontrolni LCD dispej, 1xsenzor, 1x Predajnik, 6x baterija AAA alkalnih baterija, CD softver (Windows platforma) i uputstvo za korišćenje na srpskom
- Saobraznost: 2 godine

OPIS PROIZVODA:

OWL+USB  bežični monitor električne energije je najnovije potpuno bežično rešenje za kontrolu potrošnje električne energije. 

OWL+Rovex Save Energy - merac potrosnje struje OWL+USB

OWL+USB je idealan uređaj za kontrolu potrošnje za sve one koji žele da vide svojim očima kako se smanjuje njihova potrošnja i troškovi za  električnu energiju.

OWL+USB je vitalni uređaj namenjen  svima onima koji žele da smanje svoj uticaj na klimatske promene na našoj planeti  kao i uticaj elektrodistribucije na njihov novčanik.


Kako uređaj radi?

OWL+USB prima podatke sa senzora  koji meri potrošnju struje (monofazno ili trofazno u zavisnosti od vaše instalacije) i šalje je je do displeja koji izmereni podatak pretvara u potrošenu električnu energiju. Podatak o potrošenoj energiji trenutno je dostupan na displeju, takođe se prikazuje i ukupna potrošena energija od priključenja uređaja i prosečno potrošena energija dnevna/sedmična/ mesečna. 

OWL+USB poseduje i funkciju alarma koja upozorava korisnika kada je trenutna potrošnja veća od one koju ste zadali. Uređaj takođe meri i temperaturu u vašem prostoru i sve parametre prikazuje na velikom LCD displeju. Uređaj pamti podatke merenja u zadnje dve godine kao i funkciju poređenja podataka u željenom periodu. 

Priključenjem na PC računar možete jednostavno da prenesete sve podatke i prikažete ih u grafičkom obliku linija ili stubaca.Softver podržava prikaz na godišnjem, mesečnom, dnevnom, satnom i minutnom rezolucijom.

OWL+Rovex Save Energy - merac potrosnje struje OWL+USBOWL+USB vam pruža mogućnost da proverite koliko stvarno vaša kuća troši i koliko koji od potrošača troši.  Uzmite uređaj u ruke i jednostavno prošetajte kroz vašu kuću ili stan i pogledajte koliko se povečava potrošnja kad uključite npr. vaš televizor, sijalicu, peglu ili neki drugi uređaj.

Većina korisnika koji prvi put koriste OWL veoma se iznenade kada saznaju koliko troše uređaji za koje su smatrali da praktično ne troše ništa.Zato jedna mala šetnja kroz stan i promatranje kako uključenje i isključenje pojedinih uređaja utiče na potrošnju, može napraviti lepu listu potrošača o kojima vredi razmisliti.