Početna » Grejne mreže MD100 (dopunsko) » AKCIJA MD100/ 1.5+RTC70.26
AKCIJA MD100/ 1.5+RTC70.26

AKCIJA MD100/ 1.5+RTC70.26

Stara cena: 16.180,00

Uštedeli ste: 3.181,00 RSD

12.999,00 RSD

SPECIFIKACIJE


Površina: 1,5 m2
Snaga : 100w/m2
Ukupna snaga : 150W
Efekat toplog poda od 1,5 kvadrata


Šifra proizvoda: 200815

Isporuka:
- Grejna mreža,
- termostat RTC
- dva plastična creva Ø11 (1,5m i 2,5m),
- dozna 60x60,
- uputstvo na srpskom jeziku
- video uputstvo

Garancija:
20 - godina uz popunjen garantni list od ovlašćenog
      instalatera

10 - godina uz popunjen garantni list
 2 - godine na termostat

OPIS PROIZVODA:

AKcija prvi red
Grejna mreža projektovanje Potvrda o usaglasenosti Video uputstvo za grejnu mrežu Uputstvo za grejne mreže

ELEKTRA MD GREJNE MREŽE su namenjenje svima koje žele maksimalan komfor uz minimalna ulaganja.

Elektra MD grejna mreža napravljena da sejednostavno montira i ne zahteva nikavo održavanje.

Naša je preporuka da grejne mreže postavljaju kvalifikovane osobe ali smo je prilagodili svima koji žele da budu sam svoj majstor.

Tim vrhunskih stručnjaka i visoko kvalifikovanih električara  ROVEX Inženjeringa stoji Vam na raspolaganju da izvrši montažu, povezivanje i ispitavanje.
Za izvedene radove Rovex Inženjering d.o.o. daje Vam  20 godišnju garanciju.KOMPLET
Ukoliko sami vršite montažu uradite sledeće:
1. Izmerite prostor i napravite raspored elemenata odredite površinu koju je potrebno da grejete. Od ukupne površine oduzmite elemente ispod kojih se ne postavlja grejanje, kada ili tuš kabine, wc šolje, lavaboa i veš mašinu. modeli
2. Ukoliko niste sigurni posavetujte se sa našim stručnjacima koji će Vam na bazi višegodišnjeg iskustva pomoći da odaberete pravo rešenje za Vaš prostor.

3. Odredite poziciju termostata i dovedite napajanje do mesta gde želite da instalirate termostat. Tip temostata i poziciju odredite u skladu sa namenom prostorije. Stručnjaci Rovex inženjeringa će Vam pomoći ukoliko niste sigurni.

4. Postavite grejnu mrežu na pod tako da pokrijete željenu površinu. Grejnu mrežu možete seći u skladu sa vašim potrebama običnim kućnim makazama vodeći računa da ne presečete grejni kabl. Elektra grejne mreže zadržava formu bez obzira na način sečenja mreže i na način savijanja. Kablovi na grejnoj mreži čvrsto su koncem fiksirani za mrežu tako da bez obzira na savijanja i sečenja razmak čitavom dužinom grejne mreže ostaje nepromenjen. Elektra grejna mreža zbog ovakvog načina šivenja kabla veoma je jednostavna za montiranje i ne zahteva od keramičara da posebno vodi računa o razmaku kablova jer je razmak između kablova fiksan.

5. Nakon što ste postavili grejnu mrežu povežite termostat, povežite uzemljnje i proverite ispravnost grejne mreže tako da je pustite u rad. Ukoliko nemate instrument da proverite struju i napon, nakon par minuta dodirnite mrežu prstima i osetićete toplinu.

6. Nakon izvršene montaže napravite skicu kako ste položili grejnu mrežu ili uz pomoč digitalnog foto aparata napravite foto dokumentaciju. Ovo je veoma važno jer garancija za grejnu mrežu vredi 10 godina samo ukoiko posedujete odgovarajuču dokumentaciju. Takođe čuvajte dokumentaciju radi eventualnih mogućih bušenja u podu.

7. Kada ste napravili dokumentaciju postavite keramiku koje ste odabrali.


VAŽNO!!!     BOLJE SPREČITI NEGO LEČITI !!!


PREPORUKA JE DA PRILIKOM DA PRILIKOM PREKRIVANJA GREJNE MREŽE KERAMIKOM KORISTITE  INSTALACIONI MONITOR. UKOLIKO DOĐE DO OŠTEČENJA MREŽE INSTALACIONI MONITOR ZVUČNO I SVETLOSNO SIGNALIZIRA NEDOSTATAK.

IMAJTE NA UMU DA SE 99,9% SVIH KVAROVA MREŽE DOGAĐA PRILIKOM POSTAVLJANJA KERAMIKE. 
RTC-70.26
Elektronski Kontroler 
Temperature (u kompletu)Elektronski kontroler temperature RTC 70.26 koristi se za kontolu temperature u 2 pozicije, sa ON/OFF (Uključeno/Isključeno) pomoću NTC senzora koji se postavlja u gibljivo crevo u podu. Termostat meri temperaturu poda i uključuje kontakt kada temperatura u podu padne ispod temperature zadate na termostatu.
Namenjen je za kontrolu električnog i vodenog podnog grejanja za stambene, komercijalne i industrijske objekte.
Proizveden je u skladu sa EN 60730-1 i EN 60730-2-9. Sastoji se od kontrolera i podnog senzoraRTC 70.26 RTC 70.26   Priključenje
   TEHNIČKI PODACI
Napajanje:
230 V ~ 50/60 Hz
Max. opterečenje:
16A, (Max. 3kW)
Instalacija:
uzidna dozna Ø60x60mm
Ugrađen prekidač:
1 polni, 16A
Temperaturni opseg:
+4oC ÷ +45oC
Razlika tempetratura/Histereza:
0,5oK
Zaštita:
IP20
Signalizacija rada
LED crvena
Dimenzije:
86 x 86 x 47 mm
Dužina NTC sonde:
3m

Podna sonda