Početna » Grejne mreže MD100 (dopunsko) » MD100/ 8,0 Grejna mreža
MD100/ 8,0 Grejna mreža

MD100/ 8,0 Grejna mreža

Stara cena: 29.413,00

Uštedeli ste: 2.941,30 RSD

26.471,70 RSD

SPECIFIKACIJE


Površina: 8,0 m2
Snaga : 100w/m2

Ukupna snaga : 800W

Efekat toplog poda od 8,0 kvadrata


Šifra proizvoda: 200080

Isporuka:
- Grejna mreža,
- dva plastična creva Ø11 (1,5m i 2,5m),
- dozna 60x60,
- uputstvo na srpskom jeziku
- video uputstvo

Garancija:
20 - godina uz popunjen garantni list od ovlašćenog
      instalatera

10 - godina uz popunjen garantni list

OPIS PROIZVODA:

ELEKTRA GREJNE MREŽE
rovex.rs
rovex.rs
rovex.rs
FAQ
UPUT

ELEKTRA MD GREJNE MREŽE su namenjenje svima koje žele maksimalan komfor uz minimalna ulaganja.

Elektra MD grejna mreža napravljena da se jednostavno montira i ne zahteva nikavo održavanje.

nova gradanja
      Montaža Grejne Mreže  NOVA GRADNJAslik 2
    Montaža Grejne Mreže - PROMENA PLOČICA


     Montaža Grejne Mreže - NA POSTOJEĆE PLOČICEMontaža podnog grejanje GARANCIJA 20 GODINATim vrhunskih stručnjaka i visoko kvalifikovanih električara  ROVEX Inženjeringa stoji Vam na raspolaganju da izvrši montažu, povezivanje i ispitavanje.
Za izvedene radove Rovex Inženjering d.o.o. daje Vam  20 godišnju garanciju.

Ukoliko sami vršite montažu uradite sledeće:
  1. Izmerite prostor i napravite raspored elemenata odredite površinu koju je potrebno da grejete. Od ukupne površine oduzmite elemente ispod kojih se ne postavlja grejanje, kada ili tuš kabine, wc šolje, lavaboa i veš mašinu.
Podno grejanje modeli grejnih mreža
  1. Ukoliko niste sigurni posavetujte se sa našim stručnjacima koji će Vam na bazi višegodišnjeg iskustva pomoći da odaberete pravo rešenje za Vaš prostor.
  1. Odaberite TERMOSTAT u skladu sa vašim potrebama ( OTN1991, OCC4, E51(M6) ili E91(M9)
Termostati za podno grejanje
  1. Odredite poziciju termostata i dovedite napajanje do mesta gde želite da instalirate termostat. Tip temostata i poziciju odredite u skladu sa namenom prostorije. Stručnjaci Rovex inženjeringa će Vam pomoći ukoliko niste sigurni.
  1. Postavite grejnu mrežu na pod tako da pokrijete željenu površinu. Grejnu mrežu možete seći u skladu sa vašim potrebama običnim kućnim makazama vodeći računa da ne presečete grejni kabl. Elektra grejne mreže zadržava formu bez obzira na način sečenja mreže i na način savijanja. Kablovi na grejnoj mreži čvrsto su koncem fiksirani za mrežu tako da bez obzira na savijanja i sečenja razmak čitavom dužinom grejne mreže ostaje nepromenjen. Elektra grejna mreža zbog ovakvog načina šivenja kabla veoma je jednostavna za montiranje i ne zahteva od keramičara da posebno vodi računa o razmaku kablova jer je razmak između kablova fiksan.
  1. Nakon što ste postavili grejnu mrežu povežite termostat, povežite uzemljnje i proverite ispravnost grejne mreže tako da je pustite u rad. Ukoliko nemate instrument da proverite struju i napon, nakon par minuta dodirnite mrežu prstima i osetićete toplinu.
  1. Nakon izvršene montaže napravite skicu kako ste položili grejnu mrežu ili uz pomoč digitalnog foto aparata napravite foto dokumentaciju. Ovo je veoma važno jer garancija za grejnu mrežu vredi 10 godina samo ukoiko posedujete odgovarajuču dokumentaciju. Takođe čuvajte dokumentaciju radi eventualnih mogućih bušenja u podu. Kada ste napravili dokumentaciju pozovite keramičara da postavi pločice koje ste odabrali.
  1.  Kada ste napravili dokumentaciju pozovite keramičara da postavi pločice koje ste odabrali.

VAŽNO!!!     BOLJE SPREČITI NEGO LEČITI !!!
zaštita grejne mreže od oštećenja

PREPORUKA JE DA NAKON POSTAVLJNJA I IZVRŠENIH MERENJA I ISPITIVANJA  KORISTITE  INSTALACIONI MONITOR.

NESAVESNI ILI NEDOVOLJNO pažljivi majstori ("MAJSTORI")  mogu da oštrim ili teškim predmetom da OŠTETE GREJNU MREŽU. Ukoliko dođe do bilo kakvog OŠTEĆENJA MREŽE INSTALACIONI MONITOR ODMAH  ZVUČNO I SVETLOSNO SIGNALIZIRA.

Oštečenje grejne mržepopravka grejne mreže

Reparacija  OŠTEĆENE MREŽE mora se izvršiti odmah od strane stručnih lica. Ukoliko se POPRAVCI NE PRISTUPI ODMAH već se  mreža prekrije slojem keramike detekcija kvara je moguća, traženje prekida zahteva posebnu opremu, vreme i novac a REZULTAT JE NEIZVESTAN. GUBITAK GARANCIJE NA ISPORUČNI PROIZVOD JE IZVESTAN.

VAŽNO!!!    99,9% SVIH KVAROVA MREŽE DOGAĐA PRILIKOM POSTAVLJANJA KERAMIKE. INSTALACIONI MONITOR MOŽETE KUPITI ILI GA POTPUNO BESPLATNO KORISTITI UZ DEPOZIT OD 5000,00 dinara MESEC DANA

POKUŠAJ DETEKCIJE KVARA JE DALEKO SKUPLJI OD PREVENCIJE .